logo3 gimp 500x

Silvia Pannone on TwitterSilvia Pannone on LinkedIn

take risks spec

Mijn grote passie en fascinatie ligt in het uitleven van ons potentieel, het vinden van onze ware roeping en betekenis van ons leven. Hier heb ik mijn universitaire studie op gericht (zie bio).
Mijn onderzoek is gericht geweest op het vinden van ons ware innerlijk wezen, het in contact komen met het meest verhevene in ons en het vinden en uitleven van onze ware roeping en levensweg.

Wij zijn allemaal uniek, met onze eigen plaats in het grotere geheel. Wij zijn hier voor een reden, en onze bijdrage, wat het ook mag zijn, telt!
Dit kan mij ten diepste fascineren en ontroeren.

Het vinden en bewandelen van onze eigen unieke weg. Natuurlijk is het makkelijker om de meest belopen weg te volgen in plaats van onze eigen weg te creëren. Maar als we het wel op ons nemen om ons eigen pad te bewandelen, onze innerlijke stem durven geloven en onze roeping te volgen, begrijpen we de betekenis van wat wij meemaken. Dan leven wij vanuit ons hart, zoals we werkelijk zijn. Dit is een blijvende bron van geluk, die niet gemakkelijk door externe factoren verstoord kan worden.

Ik werk voornamelijk vanuit een achtergrond gelinkt aan Psychosynthese. Wat Psychosynthese onderscheidt van de overige therapievormen is zijn transpersoonlijke benadering, waarin men ook grote aandacht besteedt aan de hogere en spirituele behoeften van de mens.
Voor meer details, zie werkwijze.

Kom naar de rand
maar dan vallen we

kom naar de rand
het is te hoog

KOM NAAR DE RAND

en ze kwamen
en hij duwde

en zij vlogen...

Christopher Logue

 

tramonto